Søren elsker Katinka

- en Sigfred Pedersen kabaret

PRODUCENT: TEATRET OPTIMIS MEDVIRKENDE: ALLAN HØIER, ALLAN THORSGAARD INSTRUKTION: BO SKØDEBJERG

NORUP FORSAMLINGSHUS: KL 18.00 FÆLLESSPISNING, Kl. 19.30 TEATER

ROLD GL. KRO: BORDBESTILLING ONLINE PÅ www.roldkro.dk/book-bord ELLER PÅ TLF. 98561700

Sigfred Pedersen er kendt som ”Nyhavns digter”. Man kan få det indtryk, at han boede der i mange år. Det gjorde han ikke. Første gang havde han endda kun nyhavnsadresse i godt et par måneder.

Den korte tid blev imidlertid afgørende for hans udvikling som digter. Han inspireredes af livet i beværtningerne, af stemningen med øl, sang og harmonikaspil. Miljøet dengang blev beskrevet som harmløst og umiddelbart. Sigfred Pedersen nød at være sammen med glade mennesker og mange af de søfolk, han traf, blev hans venner. 

Sigfred Pedersen var en livsbekræftende digter, han var aldrig negativ. Man kan ikke finde én eneste samfundskritisk bemærkning i hans mange viser.

Teatret Optimis giver med de to visekunstnere Allan Høier med sang og Allan Thorsgaard med guitar et godt indblik i folkepoetens store produktion. I 2017 er det 50 året for Sigfred Pedersens død, men hans folkekære sange lever i bedste velgående.

Hvem kender ikke Søren Bramfris Lærkesang, Tørresnoren, Katinka, Katinka, - men måske også Tak for gode som for onde år og Jeg plukker Fløjlsgræs og Riddersporeog der var også sørgmuntre viser og digte.

Allan og Allan sørger for med fortælling, sang og guitarspil for en hyggelig, opmuntrende og stemningsfuld aften. 

KØB BILLET ONLINE TIL NORUP FORSAMLINGSHUS MANDAG

KØB BILLET ONLINE TIL ROLD GL. KRO TIRSDAG

 

16. april 2018 kl. 18.00
Norup Forsamlingshus

17. april 2018 kl. 19.30
Rold Gl. Kro

Pris: NORUP FORSAMLINGSHUS; 250 kr. med spisning, 175 kr. uden spisning._____ ROLD GL. KRO: Løssalg 175 kr / Medlem 145 kr / Ung under 25 år 65 kr
Varighed: 1 TIME 50 MIN MED PAUSE

Umbraco.Web.PublishedCache.XmlPublishedCache.XmlPublishedProperty